pijl

Retourneren

Uw aankoop retourneren

Om u de beste kwaliteit bloemen te bezorgen versturen wij de producten op het moment dat u ze direct kunt planten. Wij raden u daarom aan om na ontvangst van de producten deze zo snel mogelijk te planten.

Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn met de door u bestelde en ontvangen producten kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Vanwege de aard van onze producten vragen wij u eerst contact met ons op te nemen voordat u de producten retour zend. Vaak kunnen onze medewerkers u verder helpen met eventuele klachten. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen of telefonisch op 06-10694149.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen dient u ons via een verklaring (dit kan schriftelijk, telefonisch, of per e-mail) laten weten de overeenkomst te willen herroepen. Voor de nauwkeurigheid is het verstandig om in deze verklaring uw ordernummer en het artikelnummer van hetgeen u wilt retourneren te vermelden.

Als u de overeenkomst herroept kunnen wij u hetzelfde product her-leveren, een tegoedbon aanbieden of het volledige aanschafbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terugbetalen.

U dient de overeenkomst wel binnen 14 dagen na ontvangst van de producten te herroepen.

Terugbetaling van het aanschafbedrag geschiedt binnen 14 dagen via bankoverschrijving nadat wij de door u retour gezonden producten hebben ontvangen.